tamborí arquitectes

TAMBORÍ

01

tambori-arquitectes-arquitectos-valencia

Tamborí arquitectes ho formem i dirigim Rebeca Pérez i Vicente Benlloch. A principis de 2015 constituirem un estudi d’arquitectura enfocat a la sostenibilitat, per així poder gaudir de la nostra pasió i dur a terme els nostres projectes.

Entenem

l’arquitectura i l’ecosistema com un binomi inseparable. Un bon disseny arquitectònic basat en les condicions climàtiques i en solucions tècniques de baix impacte ambiental, dona com a resultat construccions on l’usuari o usuària es beneficia d’un alt confort higrotérmic, d’un estalvi energètic i d’un ambient saludable.

Creem

arquitectura sostenible i eficient on convergeixen funcionalitat i entorn. Per a això comptem amb perfils professionals especialitzats en la construcció d’edificis de consum quasi nul i estàndards de sostenibilitat, certificats amb els segells BREEAM i PASSIVHAUS.

Dissenyem

des de la nostra passió per l’arquitectura i el compromís pel mitjà, projectes adaptats a les necessitats de l’usuari o usuària, on el seu gaudi i benestar sempre és el motor i causa de cada decisió.

“A la pilota valenciana, tamborí és l'element construït a bisell de 45º que remata els angles del frontó amb el terra, trencant així l'angle recte. És considerat aire a la partida, és a dir, no computa si el pot de la pilota rebota sobre ell, oferint major varietat de pots i improvistes en el recorregut de la pilota.”

Rebeca Pérez

Rebeca Pérez i Casterà és arquitecta per la Universitat Politècnica de València, màster en urbanisme per la Universitat Politècnica de Catalunya i certifcadora BREEAM. Formada a Passivhaus. Part dels seus estudis es desenvolupen a la TUT, Finlàndia.

Es forma professionalment al prestigiós estudi EMBT (estudi d’Enric Miralles), Barcelona, a DeAlzua+, Paris ia MACBAD, València, on dirigeix projectes construïts a França. Finalista del concurs «40 Paisea a l’entorn del Castell de Bunyol».

Vicente Benlloch

Vicente Benlloch Piles és arquitecte per la Universitat Politècnica de València. Format a Passivhaus. Cursa part dels seus estudis a la RWTH Aachen University.

El seu desenvolupament professional comença a Marsella, T3 architecture, on es dirigeix cap a una arquitectura sostenible. Un dels seus projectes es publica en una reconeguda revista Garten+Landschaft. Actualment, continua formant-se en aquesta direcció.

Colaboraciones_Tamborí

Col·laborem

Enginyers i consultors

Biteco
Carlos Dueñas

Interioristes / Infografistes

Arquitecte tècnic

Juan Carlos Segrelles

Paisatgistes

María Gil
Victor García

Publicitat i màrqueting