tamborí

Entenem

l’arquitectura i l’ecosistema com un binomi inseparable. Un bon disseny arquitectònic basat en les condicions climàtiques i en solucions tècniques de baix impacte ambiental, dona com a resultat construccions on l’usuari o usuària es beneficia d’un alt confort higrotérmic, d’un estalvi energètic i d’un ambient saludable.

Creem

arquitectura sostenible i eficient on convergeixen funcionalitat i entorn. Per a això comptem amb perfils professionals especialitzats en la construcció d’edificis de consum quasi nul i estàndards de sostenibilitat, certificats amb els segells BREEAM i PASSIVHAUS.

Dissenyem

des de la nostra passió per l’arquitectura i el compromís pel mitjà, projectes adaptats a les necessitats de l’usuari o usuària, on el seu gaudi i benestar sempre és el motor i causa de cada decisió.

“Tamborí, en la pilota valenciana, és l’element construit a bisell de 45º, obrat amb morter o simple taulell, de 25cm de base i 25 cm d’altura, que remata els angles del frontó amb el terra, trencant l’angle recte. En considera aire en la partida, es a dir, no computa si el bot de la pilota rebota sobre ell, oferint major varietat de bots e improvistos en el recorregut de la pilota.”

Tamborí lo formamos y dirigimos Rebeca Pérez y Vicente Benlloch. A principios de 2015 decidimos unirnos para poder disfrutar de la arquitectura y poder llevar a cabo nuestros proyectos

Rebeca Pérez

Rebeca Pérez i Casterà és arquitecta per la Universitat Politècnica de València, màster en urbanisme per la Universitat Politècnica de Catalunya i certifcadora BREEAM. Part dels seus estudis es desenvolupen en la TUT, Finlàndia. Es forma professionalment en el prestigiós estudi EMBT (estudi d’Enric Miralles), Barcelona, en DeAlzua+, Paris i en MACBAD, València, on dirigeix projectes construïts a França. Finalista del concurs “40 Paisea a l’entorn del Castell de Bunyol”.

Vicente Benlloch

Vicente Benlloch Piles és arquitecte per la Universitat Politècnica de València. Cursa part dels seus estudis en la RWTH Aachen University. El seu desenvolupament professional comença a Marsella, T3 architecture, on es dirigeix cap a una arquitectura sostenible. Un dels seus projectes es publica en una reconeguda revista “Garten+Landschaft”. Actualment, continua formant-se en aquesta direcció.

Col·laborem amb

Enginyers i consultors

  • Biteco
  • Carlos Dueñas

Dissenyadors de interiors / Infografistes​

  • Samaruc estudio de diseño
  • Cosín Estudio

Arquitecte tècnic

  • Juan Carlos Segrelles

Paisatgistes

  • María Gil
  • Victor García