Àtic a València

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

La vivenda es troba al cor de la ciutat València, envoltada d’edificis plens d’història.

El punt de partida del projecte és una vivienda de dimensions reduïdes i excessiva compartimentació (l’antiga casa del porter), amb habitacions menudes i una cuina mínima. No obstant això, compta amb una terrassa extraordinària que ens servirà de guia per abordar la reforma.

La idea del projecte consisteix a crear un saló-menjador-cuina que s’obriga íntegrament a la terrassa, generant d’aquesta manera un espai ampli i lluminós en el qual viure confortablement.

Un dels punts forts de l’immoble, arquitectònicament parlant, és la tipologia de coberta. Una coberta a dues aigües d’estructura metàl·lica vista, la qual cosa li confereix als espais major altura i una estètica industrial potenciada a través dels materials escollits i de la decisió de deixar les instal·lacions vistes.

Fotografia: Germán Cabo