Vivenda a Benimaclet

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

La vivenda a dissenyar es troba en Benimaclet, famós barri situat al nord de la ciutat de València. Benimaclet s’ha convertit en un barri de moda, per ser una zona on habita gran part de la gent jove de la ciutat. Es podria considerar com la zona dinàmica i atrevida de València.

La reforma consistia principalment en una reorganització de les zones de dia, és a dir, accés, saló-menjador, cuina i bany.

La vivenda, en el seu estat original, estava organitzada per a una estructura familiar convencional. Comptava amb un accés generós sense llum, connectat a un llarg corredor interior que distribuïa la circulació a la resta d’espais. Vam entendre des de l’inici que el projecte consistia a trencar aquesta relació entre l’accés i el prolongat corredor. I així, d’aquesta manera, reorganitzar la zona més pública de la casa.

Desdibuixarem l’accés, transferint-li part d’aquest espai al saló. Aquesta operació ens permetia deixar pas a la llum natural fins a l’entrada, reestructurant els accessos de la cuina, el bany i la zona d’estar. Permetent tindre d’aquesta manera, espais més amplis i fluids i reduint considerablement el llarg recorregut del distribuïdor.

Constructora: MDF Construcción
Fotografia: Germán Cabo