Piscina a Alzira

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

L’encàrrec consistia en la reforma d’una antiga bassa de reg situada en una casa de camp. La casa de camp es troba situada en La Murta, paratge pertanyent al terme municipal de la ciutat d’Alzira. Molt conegut en la zona per la seua altíssima riquesa mediambiental i paisatgística.

Les peticions de l’encàrrec eren vàries; dotar d’un millor accés a la piscina; vestir els seus paraments interiors; i ampliar l’espai que l’envoltava, per a poder aprofitar així millor les hores estiuenques de sol.

La intervenció té com a intenció dialogar de la millor manera possible amb el preciós bosc que l’envolta. Per a això, la trobada entre el paviment dur de la zona que l’envolta i la piscina es realitzarà amb un canaló. Aquest s’emplenarà de pedres, propiciant una millor transició entre l’espai construït i l’entorn verge de voltant.

S’utilitzarà un verd blavós en el revestiment de l’interior de la piscina, buscant que el color es fusione amb els colors ja presents. A més, es triarà un gris similar al de les pedres calcàries que l’envolten per al color del paviment. Entrant d’aquesta manera en harmonia amb l’espai en el qual s’inscriu.

Fotografia: Germán Cabo