Àtic a València

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

L’àtic es troba al cor de la ciutat València, envoltada d’edificis plens d’història.

El punt de partida del projecte és una vivenda de dimensions reduïdes i excessiva compartimentació. Era l’antiga casa del porter, amb habitacions menudes i una cuina mínima. No obstant això, compta amb una terrassa extraordinària que ens servirà de guia per a abordar la reforma.

La idea de l’inici per a convertir un immoble obscur en un àtic agradable consisteix a crear un saló-menjador-cuina que s’òbriga íntegrament a la terrassa. Es genera d’aquesta manera un espai ampli i lluminós en el qual viure confortablement.

Un dels punts forts de l’immoble, arquitectònicament parlant, és la tipologia de coberta. Una coberta a dues aigües, d’estructura metàl·lica vista. La qual cosa li confereix als espais major altura i una estètica industrial potenciada amb la decisió de deixar les instal·lacions vistes.

Fotografia: Germán Cabo