tamborí

tamborí arquitectes ho formem i dirigim Rebeca Pérez i Vicente Benlloch. A principis de 2015 constituirem un estudi d’arquitectura enfocat en la sostenibilitat, per a així poder gaudir de la nostra passió i dur a terme els nostres projectes.

Entenem

l’arquitectura i l’ecosistema com un binomi inseparable. Un bon disseny arquitectònic basat en les condicions climàtiques i en solucions tècniques de baix impacte ambiental, dona com a resultat construccions on l’usuari o usuària es beneficia d’un alt confort higrotérmic, d’un estalvi energètic i d’un ambient saludable.

Creem

arquitectura sostenible i eficient on convergeixen funcionalitat i entorn. Per a això comptem amb perfils professionals especialitzats en la construcció d’edificis de consum quasi nul i estàndards de sostenibilitat, certificats amb els segells BREEAM i PASSIVHAUS.

Dissenyem

des de la nostra passió per l’arquitectura i el compromís pel mitjà, projectes adaptats a les necessitats de l’usuari o usuària, on el seu gaudi i benestar sempre és el motor i causa de cada decisió.

tamborí arquitectes un estudi d'arquitectura sostenible amb projectes arquitectònics a València

“Tamborí, en la pilota valenciana, és l’element construit a bisell de 45º, obrat amb morter o simple taulell, de 25cm de base i 25 cm d’altura, que remata els angles del frontó amb el terra, trencant l’angle recte. En considera aire en la partida, es a dir, no computa si el bot de la pilota rebota sobre ell, oferint major varietat de bots e improvistos en el recorregut de la pilota.”

Rebeca Pérez arquitecta dirigeix tambori arquitectes estudi d'arquitectura a València

Rebeca Pérez

LinkedIn Rebeca Pérez i Casterà

Rebeca Pérez i Casterà és arquitecta per la Universitat Politècnica de València, màster en urbanisme per la Universitat Politècnica de Catalunya i certifcadora BREEAM. Ella està formada en Passivhaus. Part dels seus estudis es desenvolupen en la TUT, Finlàndia. Es forma professionalment en el prestigiós estudi EMBT (estudi d’Enric Miralles), Barcelona, en DeAlzua+, Paris i en MACBAD, València, on dirigeix projectes construïts a França. Finalista del concurs “40 Paisea a l’entorn del Castell de Bunyol”.

Vicente Benlloch Piles arquitecte dirigeix tamborí arquitectes estudi d'arquitectura a València

Vicente Benlloch

LinkedIn Vicente Benlloch Piles

Vicente Benlloch Piles és arquitecte per la Universitat Politècnica de València. Ell està format en Passivhaus. Cursa part dels seus estudis en la RWTH Aachen University. El seu desenvolupament professional comença a Marsella, T3 architecture, on es dirigeix cap a una arquitectura sostenible. Un dels seus projectes es publica en una reconeguda revista “Garten+Landschaft”. Actualment, continua formant-se en aquesta direcció.

Col·laborem amb

Enginyers i consultors

  • Biteco
  • Carlos Dueñas

Dissenyadors de interiors / Infografistes​

Arquitecte tècnic

  • Juan Carlos Segrelles

Paisatgistes

  • María Gil
  • Victor García

Publicitat i màrqueting

Hem publicat en

    captcha