Aquesta vegada, el portal italià Landscape First ha publicat el nostre projecte del parc Carmen Carpintero a Manises. Un espai urbà dissenyat i creat per a conjugar naturalesa i diversió.

LANDSCAPE FIRST és un espai cultural obert que pretén difondre una cultura europea, moderna i innovadora, del paisatge i els béns comuns. Format per investigadors universitaris, professionals del camp de l’arquitectura del paisatge, l’urbanisme i l’ecologia.

Aquest portal reconeix iniciatives de paisatge en les quals les persones s’involucren tant amb elles mateixes com amb les seues comunitats per a protegir o millorar el bé comú – el Paisatge – i , en conseqüència, millorar la qualitat de la seua vida i dels seus barris, creant concretament la possibilitat del desenvolupament sostenible de les ciutats en les quals viuen.

A través d’aquest projecte arquitectònic urbanístic i paisatgista, tamborí arquitectes cerca millorar l’entorn urbà en el qual vivim, presentant solucions als desafiaments als que s’enfronten les ciutats de hui, protegint, gestionant i planificant una arquitectura respectuosa amb el paisatge.

Compartim amb vosaltres la publicació de Landscape First del projecte Parc en Manises (versió en italià):

https://www.landscapefirst.it/rubriche/carmen-carpintero-park-tambori-arquitectes/

I com sempre, podeu trobar més informació del nostre projecte (versió en valencià):

https://www.tambori.es/ca/projectes-d-arquitectura/parc-manises/