hhlloo publica el projecte del parc a Manises

Aquesta vegada el portal hhlloo ha publicat el nostre projecte del parc a Manises.

hhlloo | LA Bang, el nou mitjà de disseny creatiu més gran i popular de la Xina, a través del seu portal, ha publicat el nostre projecte del parc Carmen Carpintero, un espai urbà dissenyat per a conjugar naturalesa i diversió.
tamborí arquitectes, al costat de la nostra col·lega i gran professional María Gil, desenvoluparem aquest projecte arquitectònic urbanístic i paisatgista situat en el barri a Manises.

Cal destacar que hhlloo pertany a Landscape State. Aquesta companyia és un dels mitjans més grans en el camp vertical del paisatge a la Xina, i és una plataforma popular entre els arquitectes paisatgistes. S’enfoca a difondre i promoure continguts i serveis de disseny creatiu global d’alta qualitat. Hhlloo es posiciona actualment com una de les plataformes de visualització de disseny (paisatge, arquitectura, interior) més avançades i completes del món.

Estem molt contents que es continue donant a conéixer, no sols els nostres projectes, sinó també l’arquitectura i el paisatge de València fora de les nostres fronteres.

Compartim amb vosaltres la publicació del portal xinés (versió en anglés):

https://www.hhlloo.com/a/gong-yuan-fan-xin-xi-ban-ya-manises-gong-yuan.html?lang=zh-cn

També poden veure la publicació en Facebook (versió en anglés):

https://www.facebook.com/groups/23578820776/permalink/10157500831155777

Poden trobar més informació del nostre projecte (versió en valencià)
https://www.tambori.es/ca/projectes-d-arquitectura/parc-manises/